EPBiH - OBAVIJEST O PREZENTACIJI MHE NA NERETVICI

OBAVIJEST 

O ODRŽAVANJU PREZENTACIJE O DOPUNSKOJ PROCJENI UTICAJA NA OKOLIŠ I DRUŠTVO ZA PROJEKAT IZGRADNJE MALIH HIDROLEKTRANA NA RIJECI NERETVICI,

OPĆINA KONJIC

 

JP Elektroprivreda BiH d.d.-Sarajevo obavještava sve zainteresovane subjekte da će se dana 22.11.2017. godine, u 11:00 sati, u sali Općine Konjic, izvršiti prezentacija dopunske Procjene uticaja na okoliš i društvo za projekat izgradnje malih hidroelektrana na rijeci Neretvici.

Dopunska Procjena uticaja na okoliš i društvo za projekat izgradnje malih hidroelektrana na rijeci Neretvici se priprema kako bi se ispunili provedbeni propisi i zahtjevi Direktive Evropske Unije o Procjeni uticaja na okoliš i društvo. Izrada dopunske Procjene uticaja na okoliš i društvo se finansira iz sredstava Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD).

Svi zainteresovani subjekti mogu preuzeti gore navedeni dokument u elektronskoj formi, na internet stranici www.elektroprivreda.ba ili u štampanoj verziji u prostorijama JP EPBiH na adresi Vilsonovo šetalište 15, 71000 Sarajevo (sprat: mezanin; kancelarija br.M21).

 

Pisani komentari/primjedbe mogu se dostaviti na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili na adresu JP Elektroprivreda BiH d.d.-Sarajevo, najkasnije do 21.11.2017. godine.

 

Kontakt osoba u ime JP EPBIH je gđa. Nizama Koldžo-Kupusović, email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  

 

Više u dokumentima u prilogu - Attachments 

Aktuelno

  • 1
  • 2