Logo
Printaj ovu stranu

Analiza stanja privrede općine Konjic uzrokovanog pojavom COVID-19

Analiza stanja privrede općine Konjic uzrokovanog pojavom COVID-19

Općina Konjic u saradnji sa Agencijom za ekonomski razvoj ”PRVI KORAK” d.o.o. Konjic trenutno provodi dva istraživanja usmjerena na analizu stanja privrede općine Konjic:

1. ”Kako kriza uzrokovana virusom COVID-19 utiče na poslovanje obrta u općini Konjic?”

2. “Kako kriza prouzrokovana virusom COVID-19 utiče na kompanije i male biznise u općini Konjic?”

Ankete su namijenjene svim obrtnicima/ama, preduzetnicima/ama i vlasnicima/ama mikro, malih srednjih preduzeća u općini Konjic, bez obzira na djelatnost. Cilj istraživanja je dobiti uvid u posljedice koje je prouzrokovalo širenje COVID-19 virusa u privatnom sektoru općine Konjic.

Općina Konjic će u saradnji sa Agencijom ”PRVI KORAK” d.o.o. Konjic na osnovu rezultata istraživanja i shodno svojoj misiji i viziji, nastojati poduzeti mjere podrške, te će nadležnim institucijama i donatorima ukazati na razmjere negativnog uticaja korona virusa na poslovanje privatnog sektora općine Konjic, kako bi se uvele konkretne mjere pomoći.

Ukoliko ste jedna od ciljnih grupa obuhvaćena ovim istraživanjem, molimo Vas da izdvojite nekoliko minuta i popunite dole navedene ankete:

1. Upitnik za kompanije i male biznise: https://forms.gle/MAswkAUnvvjxD8DV8

2. Upitnik za obrtnike: https://forms.gle/d6F2443PPCn65PeUA

Copyright Općina Konjic Maršala Tita br. 62 88400 Konjic Tel.: +387 36 712 200 centrala Fax: +387 36 729 813 email: grad.konjic@konjic.ba web: www.konjic.ba