Logo
Printaj ovu stranu

Sportski centar Partizanovo od sada na raspolaganju Konjičanima svih generacija besplatno tokom dana

Sportski centar Partizanovo od sada na raspolaganju Konjičanima svih generacija besplatno tokom dana

Danas su načelnik Općine Konjic Osman Ćatić i direktor Sportske dvorane Konjic Adnan Elezovic  potpisali ugovor o dodjeli na korištenju i upravljanju Sportskog centra Partizanovo Sportskoj dvorani . Novina  je da će se u narednom periodu omogućiti besplatno korištenje terena tokom dana za građanstvo i rekreativce uz prethodnu najavu putem telefona 061-550- 996 i putem FB stranice Ustanova Sportska dvorana Konjic.

- Ovo je veliki korak  za Sportsku dvoranu, jer ćemo imati mogućnost za organizovanje različitih sportskih, rekreativnih i profesionalnih aktivnosti, kako u zatvorenom , tako i na otvorenom prostoru. Uskoro će se uraditi sportska podloga na Partizanovom igralištu i građani svih generacija će tokom dana imati na raspolaganju teren bez naknade - kazao je direktor Sportske dvorane Konjic Adnan Elezović, koji se zahvalio Općini Konjic, naglašavajući  kako će se kontinuirano nastojati stvoriti  što bolji uslovi za bavljenje sportom u našem gradu.

Copyright Općina Konjic Maršala Tita br. 62 88400 Konjic Tel.: +387 36 712 200 centrala Fax: +387 36 729 813 email: grad.konjic@konjic.ba web: www.konjic.ba