U povodu 16.juna Dana grada Konjica svečano otvoren Centar za pružanje usluga građanima

U povodu 16.juna Dana grada Konjica svečano otvoren Centar za pružanje usluga građanima

Grad Konjic osluškujući potrebe kako građana, tako i privrede u povodu Dana grada Konjica, svečano otvorio Centar za pružanje usluga građanima na lokalitetu industrijske zone, gdje je smješten najveći broj privrednih subjekata.

- Ovo je još jedan od načina na koji nastojimo pomoći građanima, privrednim subjektima i njihovim zaposlenicima da administrativne poslove mogu obaviti u kratkom vremenu. Centar koji se nalazi u neposrednoj blizini privrednih subjekata, omogućit će lakši protok i dobijanje svih potrebnih informacija. Otvaranjem još jednog od punktova Centra za pružanje usluga građanima Grada Konjica, Gradska uprava želi administrativne poslove građanima učiniti jednostavnijim i bržim, a privrednicima omogućiti efikasniji i lakši rad - kazao je gradonačelnik Konjica Osman Ćatić.

Ceremoniji otvaranja uz brojne goste prisustvovao je i premijer Federacije BiH Nermin Nikšić.

Prvi korisnici Centra za pružanje usluga građanima bili su uspješni konjički studenti Kenan i Nedim Pajić, dobitnici Rektorovih nagrada.

- Čast nam je što smo imali priliku učestvovati u svečanosti i aktivnostima obilježavanja Dana grada Konjica, koje unaprijeđuju usluge svim građanima. Želimo da lijepe i pozitivne priče poput ove, u našem gradu budu prisutne i u budućnosti - kazao je Nedim Pajić, koji je zajedno sa bratom Kenanom svim Konjičanima u povodu Dana grada Konjica uputio čestitku i poželio mnogo sreće, zdravlja i prosperiteta svima.

nazad na vrh

Partneri

Kategorije članaka

Linkovi