Mališani Dječijeg vrtića “Happy kids” večeras su, šaljući poruku prijateljstva, priredili zabavu za posjetioce manifestacije “Zimski grad Konjic”

Mališani Dječijeg vrtića “Happy kids” večeras su, šaljući poruku prijateljstva, priredili zabavu za posjetioce manifestacije “Zimski grad Konjic”

“Padaju, padaju s neba bijele zvijezde” naziv je programa koji su večeras u okviru manifestacije “Zimski grad Konjic” izveli mališani Dječijeg vrtića “Happy kids”.

Večeras kao i tokom prethodnih sadržaja manifestacije, koja se održava uz pokroviteljstvo Grada Konjica, a u organizaciji Ustanove Narodni univerzitet, Ustanove Sportska dvorana i Vijeća mladih Grada Konjica, mogli su uživati svi, naročito najmlađi.

Igrokazi, pjesme, ples, recitacije, popraćeni su aplauzima publike koja je pohvalila nosioce programa i dekoraciju.

- Mi smo se potrudili da uživaju svi – kazala je Dženana Mustafić, direktorica Dječijeg vrtića “Happy kids”, zahvaljujući  se posjetiocima na dolasku, kao i organizatorima na jednoj ovakvoj manifestaciju u koju su uključeni brojni Konjičani svih generacija.

-Rado se odazovemo na ovakve događaje, djeca su uživala u pripremi i nastupu. Mi uvijek svojim nastupom šaljemo snažnu poruku prijateljstva, jer bez prijateljstva nema budućnosti, nema svijeta, nema zajedništva, i to smo učinili i večeras - naglasila je Mustafić.

Dječaci i djevojčice osim u priređenom programu imali su priliku uživati u druženju i zabavi sa maskotama, te gastro delicijama koje pripremaju vrijedne Konjičanke.

nazad na vrh

Partneri

Kategorije članaka

Linkovi