Dnevni koncert Latifa Močevića, Mravka Travka i Plavke u okviru manifestacije “Zimski grad Konjic” mališanima ponudio nezaboravnu zabavu

Dnevni koncert Latifa Močevića, Mravka Travka i Plavke u okviru manifestacije “Zimski grad Konjic” mališanima ponudio nezaboravnu zabavu

Danas je u okviru manifestacije “Zimski grad Konjic”, koja se održava pod pokroviteljstvom Grada Konjica u organizaciji Ustanove Narodni univerzitet, Ustanove Sportska dvorana i Vijeća mladih Grada Konjica održan koncert Latifa Močevića, Mravka Travka i Plavke u kojem su uživali mališani, ali i njihovi roditelji.

Koncert je obilovao edukativnim pjesmama koje govore o ljubavi, zahvalnosti, pažnji, u izvođenju “Družine čarobne travke”, koja se potrudila da zabava bude puna razigranosti i plesa.

Ovaj sadržaj, ali i svi dosadašnji koji su upriličeni u okviru manifestacije”Zimski grad Konjic” naišao je na pozitivne reakcije posjetilaca.

-Ovo je zaista jedna divna ideja, čestitam organizatorima, bilo je za svakog po nešto, naročito za roditelje i djecu – kazao je Nihad Gakić, naglašavajući kako se veseli sličnim sadržajima i i naredne zime.

Sve pohvale za organizatore i pokrovitelja uputio je i Konjičanin Amel Murtić koji je uživao sa porodicom.

-Mislim da je ovo jedna velika stvar za naš grad, sve sugrađane, djecu. Ponuđeni su zanimljivi sadržaji, koji su svima uljepšali dane i večeri. Manifestacija je pun pogodak - kazao je Murtić.

Naredni sadržaji u okviru manifestacije “Zimski grad Konjic” su izleti na planinu sa jednodnevnom školom skijanja za zainteresiranje dječake i djevojčice, koji će biti realizovani kada vremenske prilike budu dozvoljavale aktivnosti na snijegu.

 

 

 

nazad na vrh

Partneri

Kategorije članaka

Linkovi