Posjeta Udruženju penzionera umirovljenika Općine Konjic

Posjeta Udruženju penzionera umirovljenika Općine Konjic

Danas je načelnik Općine Konjic Osman Ćatić sa saradnicima posjetio Udruženje penzionera/umirovljenika Općine Konjic u njihovim prostorijama. Ovom prilikom rukovodstvo Udruženja upoznalo je načelnika Ćatića sa radom u proteklom periodu, te životu i potrebama članstva, koje broji 2756 penzionera.

-Drago mi je da imamo jedno ovako dobro organizovano udruženje koje nastoji u okviru svojih mogućnosti pomoći članstvu i čestitam rukovodstvu na predanom radu, kako bi olakšali i upotpunili penzionerske dane ljudima koji su dizali ovaj grad  – kazao je načelnik Ćatić, naglašavajući kako je obaveza mlađih generacija da budu na raspolaganju upravo penzionerima, ali i da  Općine Konjic nastavi i poveća svoje aktivnosti prema  Udruženju penzionera/umirovljenika.

Rukovodstvo Udruženja penzionera/umirovljenika u sastavu  Edo Hajduk, predsjednik,Redžo Mujkić, predsjednik Skupštine Udruženja i Edin Skorupan, sekretar, zahvalili su na posjeti i podršci ovoj populaciji stanovnika općine Konjic.

-Vjerujemo da ćemo uz ovakvu podršku lokalne zajednice  u budućnosti imati još veće i bolje rezultate u radu – kazao je ovom prilikom Redžo Mujkić, predsjednik Skupštine Udruženja. 

nazad na vrh

Partneri

Kategorije članaka

Linkovi