ČESTITKA ZA 8.MART- DAN ŽENA

ČESTITKA ZA 8.MART- DAN ŽENA

Načelnik Općine Konjic Osman Ćatić i predsjednik Općinskog vijeća Kenan Greda, uputili su čestitku u povodu 8.marta.

Poštovane sugrađanke, drage Konjičanke.

Međunarodni dan žena je simbol borbe za ravnopravnost žena, borbe koja je već dala značajne rezultate, ali koja nas i dalje podsjeća da se svi trebamo zalagati kako bismo imali jednake mogućnosti i prilike za napredak.

Doprinos koji žene daju razvoju našeg društva i izgradnji stabilnije zajednice je nemjerljiv. Mnogo je razloga zbog kojih žene zaslužuju više pažnje ali i mogućnosti da se ostvare i dokažu u poslovnom svijetu.

Na ženama je danas velika odgovornost, brojne obaveze na očuvanju porodice u ovim teškim vremenima, profesionalne obaveze, pomoć drugima, sve je to spojeno u naizgled krhkom biću koje se jednom riječju zove – žena.

Na današnji dan kada obilježavamo Međunarodni praznik žena, osjećamo ne obavezu, već iskrenu želju da vam poželimo puno lijepih trenutaka, koji će ovaj dan, ali i sve koji dolaze učiniti posebnim.

Zbog svega lijepog i dobrog što činite, što nam uljepšavate naše živote, drage sugrađanke, drage Konjičanke, u ime svojih saradnika i u svoje lično ime, želimo vam sretan Dan žena, da vas prati sreća i neka vas nikad ne napuste snaga i optimizam kojim zračite i kojim oplemenjujete sve oko vas.

 S poštovanjem,

 PREDSJEDNIK  OV                                                                                            NAČELNIK  OPĆINE                                                                      

  Kenan Greda                                                                                                          Osman Ćatić

 

nazad na vrh

Partneri

Kategorije članaka

Linkovi