Čestitka u povodu Dana grada Konjica

Čestitka u povodu Dana grada Konjica
U povodu Dana grada Konjica gradonačelnik Konjica Osman Ćatić i predsjednik Gradskog vijeća Kenan Greda uputili su čestitku u kojoj se navodi:
"Poštovane Konjičanke i poštovani Konjičani,
Zajedno dočekujući još jedan 16.juni Dan grada Konjica, želimo vam uputiti iskrene čestitke sa željom da i sve naredne provodimo u miru, zdravlju i zadovoljstvu.
Svaki novi dan i svaka nova godina donose nam pregrš uspjeha Konjičana, koji kroz razne sfere života i djelovanja ispisuju historiju, svjedočeći da su na ovom prostoru oduvijek živjeli i radili vrijedni i predani ljudi svom cilju, dajući najbolje od sebe.
Proteklih godinu dana za sve Konjičane, bilo je vrijeme u kojoj su se preplitali značajni privredni, obrazovni, kulturni, sportski i drugi događaji, u kojima su učestvovale sve generacije, želeći na taj način grad učiniti ljepšim mjestom za život, mjestom susreta dovoljno otvorenim i širokim za sve ljude dobre volje koji ga žele posjetiti.
Zbog svega navedenog sa iskrenim željama da kao zajednica nastavimo nizati uspjehe i kreirati nove sadržaje, koji nas čine sretnijim i ispunjenijim u svakodnevnom životu i radu, još jednom vam čestitamo 16.juni Dan grada Konjica."
 
 
 
 
 
 
 
nazad na vrh

Partneri

Kategorije članaka

Linkovi