BAJRAMSKA ČESTITKA

BAJRAMSKA ČESTITKA

BAJRAMSKA ČESTITKA

Načelnik Općine Konjic Osman Ćatić i predsjednik Općinskog vijeća Konjic Kenan Greda uputili su čestitku u povodu  Kurban bajrama koju prenosimo u cjelosti:

U povodu Kurban bajrama, svim muslimankama i muslimanima  upućujemo iskrene čestitke, sa željom da dane Bajrama provedete  u zdravlju i sreći sa svojim porodicama, komšijama i prijateljima.

Vrijeme Bajrama prilika je za njegovanje tradicije, zajedništva, suosjećanja prema svima onima kojima je pomoć potrebna. Vrijednost Bajrama ogleda se i u činjenici da nas ovi mubarek dani potiču da budemo odgovorni, da darujemo milost ljudima oko sebe i činimo sve da zajednica u kojoj živimo bude mjesto  zadovoljnih i angažovanih ljudi,  koji se trude da boljitak svih bude imperativ. Zato neka dani Bajrama budu dani susreta, dobročinstva i činjenja dobrih i plemenitih djela.

Poštovane sugrađanke i poštovani sugrađani, Bajram provedite u duhu tradicionalnih vrijednosti, uz poštivanje epidemioloških mjera, kako bismo svi svojim angažmanom doprinijeli očuvanju zdravlja svakog člana našeg društva.

U ime svojih saradnika i u svoje lično ime     

BAJRAM  ŠERIF  MUBAREK  OLSUN !

PREDSJEDNIK OV                                                                          NAČELNIK OPĆINE

Kenan Greda, s.r.                                                                           Osman Ćatić, s.r.

nazad na vrh

Partneri

Kategorije članaka

Linkovi