Čestitka u povodu Bajrama

Čestitka u povodu Bajrama

 

Gradonačelnik Grada Konjica Osman Ćatić i predsjednik Gradskog vijeća Konjic Kenan Greda u povodu Bajrama uputili su čestitku u kojoj se navodi :

U povodu Ramazanskog bajrama, svim muslimankama i muslimanima u svoje lično ime i ime svojih saradnika upućujemo iskrene čestitke sa željom da Bajram provedete u zdravlju, miru i ibadetu.
Neka Vam dani Bajrama, nakon najsvjetijeg mjeseca, mjeseca posta, budu ispunjeni srećom i zadovoljstvom, unoseći u Vaše domove radost, koju ćete dijeliti sa svojim najbližim, porodicom, prijateljima i komšijama.
Bajram je prilika da svi damo lični doprinos u stvaranju bolje atmosfere u zajednici u kojoj živimo, uz međusobno razumijevanje i uvažavanje, kao njegovih tradicionalnih vrijednosti. Neka ovi mubarek dani budu vrijeme istinske vjere, humanog i moralnog ponašanja i osnaživanja svih da budemo što više solidarni i jedinstveni u činjenju dobrih djela.
U želji da bajramski susreti i porodična okupljanja unesu toplinu u Vaša srca, radujući se svim novim prilikama za susrete i dijeljenje milosti, još jednom
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!
nazad na vrh

Partneri

Kategorije članaka

Linkovi